halvajagskabort.blogg.se

Livet före och efter obesitaskirurgi. Vad händer psykiskt och fysiskt i samband med en duodenal switch? En subjektiv skildring.

Vad har hänt? Del 2

Publicerad 2014-09-30 08:58:37 i Från start till mål, Griniga gubben, I huvudet på en patient,

Jag är inte särskilt duktig på att ta hand om miljön. Jag sorterar mitt hushållsavfall ganska mediokert och besöker en återvinningsstation alltför sällan.
 
Men i sommar har jag även förorenat naturen mer direkt. Det ligger nämligen två avlånga metallföremål i skogarna kring Dalsjö golfbana. Orsaken till detta vansinnigt vuxna och genomtänkta handlande för oss helt osökt in på "vad har hänt? Del 2". Vansinnesutbrott.
 
Min idrottsliga karriär har genom åren besudlats av att jag "sett svart" och helt sonika skitit fullständigt i att det är en elitseriematch i bowling med en fullsatt publik i Maserhallen eller en korpmatch i pingis en onsdagskväll. Ser jag svart så ser jag svart. Racket kastas med full kraft in i gympasalars väggar, innebandyklubbor smulas sönder mot målburars ramar och golfklubbor kastas med full kraft ut i naturen med kraftigt reducerat karmakonto som följd.
 
Så i lördags befann jag mig åter i den svarta zonen där det fullständigt brinner till i skallen och den vansinniga Tiger tar över helt. Inte helt nöjd eller ofantligt stolt över detta faktum och inte heller särskilt nöjd med mitt agerande på hål 14. Men, men. What you see is what you get...
 
Så det är det som har hänt. Del 2.
 
Del 3 inom kort.

Om

Min profilbild

Samuel Tigerstrand

Follow on Bloglovin

35 år från Särna. Bosatt i Borlänge sedan -95. Två söner som är 10 och 11 år och bor på annan ort. Bloggar om livet före och efter min obesitasopereration som genomfördes 31 mars -14.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela