halvajagskabort.blogg.se

Livet före och efter obesitaskirurgi. Vad händer psykiskt och fysiskt i samband med en duodenal switch? En subjektiv skildring.

Underverket och Bojsen Beach

Publicerad 2014-04-28 21:32:37 i Från start till mål, I huvudet på en patient,

Sol ute, sol inne.
Sol i hjärta, sol i sinne.
 
Det är så det känns för närvarande. Alla bitar gällande min hälsa tycks ramla på plats av sig själv utan att jag behöver göra några stora krafttag för att det ska bli så.
Jag är fullt medveten om att det kommer svackor. Vikten kommer inte rasa lika snabbt som den gör nu, när jag vant mig med att livet är som det är nu kommer jag att vilja ha mer, om ett halvår är det vinter igen osv. 
Men även om jag är fullt medveten om detta, så känner jag mig starkare än jag gjort på länge och jag tror jag kommer att handskas med dessa motgångar på ett bättre sätt än jag gjort tidigare.
 
Idag blev det en promenad i Falun (Bojsen Beach) i blåst och kvällssol. Jag frustade inte som en brunstigt gödgris efteråt utan kunde känna att det var riktigt skönt att ha motionerat.
Men sällskap på dessa promenader är att föredra. Om jag hade varit själv hade jag garanterat lidit från första steget :)
 
Före promenaden var jag smakråd gällande bikini på "Underverket" i Falun. Ja, ni ska absolut vara avundsjuka ;)
Säljaren var en av de mer energigivande jag haft med att göra. Hon var väldigt verbal, trevlig, kunnig och höll inte igen vad gäller komplimangerna. Ett tag var jag på väg att prova lite bikinis även jag. Jag kunde dock trycka undan dessa impulser och koncentrerade mig på att betygsätta div plagg. 
Jag är helt övertygad att säljaren skulle kunna sälja is till en eskimo...
 
Fick även en komplimang idag för mitt skrivande (tack S!). Jag blir så glad och stolt och varm när någon tycker om det jag gör. Jag hoppas att jag aldrig kommer att reagera annorlunda när jag får komplimanger. 
 
PS: Om ni inte redan visste det, så är jordgubbar förbannat gott!
 

Om

Min profilbild

Samuel Tigerstrand

Follow on Bloglovin

35 år från Särna. Bosatt i Borlänge sedan -95. Två söner som är 10 och 11 år och bor på annan ort. Bloggar om livet före och efter min obesitasopereration som genomfördes 31 mars -14.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela