halvajagskabort.blogg.se

Livet före och efter obesitaskirurgi. Vad händer psykiskt och fysiskt i samband med en duodenal switch? En subjektiv skildring.

Dopparedagen

Publicerad 2014-03-31 04:50:03 i Från start till mål, I huvudet på en patient,

Inte i grytan i juletider. Inte heller timmarna efter krogen. Det ska doppas i mig! Och alla som doppar kommer att ha kläder på sig. 
 
Det är dags för op!
 
Jag har precis kommit ur duschen där jag, för andra gången, gjort allt jag kan för att torka ut min hud till bristningsgränsen. Om någon har fet hud kan jag rekommendera Descutan! Den tvåljäveln skulle torka ut en mindre insjö på en dag!
 
Klockan är snart 05:00 och det blir avfärd säderut inom en halvtimme. Jag tror allt väsentligt ligger i min väska: Skrivbok, läsbok, mobil, laddare till mobilen, C-PAP. 
Resten kan jag glömma utan att det är katastrof.
 
Jag hade en av mina patenterade drömmar i natt som hade det mesta: fotbollscup för knattar, jag tog emot pris i en stor stad (tydligen något sorts miljöpris. Ungefär där jag insåg att jag drömde), hade kul med en f.d Buenos-Aires-bo och blev fastlåst med handklovar i en grind för att jag inte skulle hinna i tid till tävlingen (troligen body-building).
Så nu är jag laddad att bli uppsprättad, omarrangerad och ihopsydd.
 
Vi ses på andra sidan!
 
Love you all!

Om

Min profilbild

Samuel Tigerstrand

Follow on Bloglovin

35 år från Särna. Bosatt i Borlänge sedan -95. Två söner som är 10 och 11 år och bor på annan ort. Bloggar om livet före och efter min obesitasopereration som genomfördes 31 mars -14.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela